Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Victoria Koblenko schittert op feestje, maar lijkt één kledingstuk te zijn vergeten

Victoria Koblenko trok gisteren al haar verkleedkleren uit de kast voor een groot feest in het Amstelhotel. Het thema was de ‘roaring twenties’. Ofwel: eventjes terug naar de tijden van franjes, veren en sigaretten in lange houders.

Victoria maakte veel werk van haar pak en liet zichzelf even goed op de kiek zetten. Maar op deze foto lijkt het er wel een beetje op alsof ze één cruciaal kledingstuk is vergeten… Want waar is haar broek? Of rok?

Advertentie

Ach, het is in elk geval een uitdagende outfit en ze ziet er zelfs zonder broek of rok schitterend uit.

Lekker warm
Victoria is in augustus 2016 moeder geworden van zoontje Kiy. Dat heeft haar relatie met voetballer Evgeniy Levchenko veranderd, maar absoluut niet in de negatieve zin. “We zijn heel lief voor ons zoontje, maar ook voor elkaar. Het is nu op een andere manier lekker warm tussen ons”.

Victoria en haar liefde, voetballer Evgeniy Levchenko:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & Beeld: Instagram

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien