Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Virginia deelt foto met nieuwe liefde Mandy na relatiebreuk Peter Jan Rens

Onlangs bevestigden Peter Jan Rens en Virginia dat ze hun relatie hebben beëindigd. Kort daarna onthulde Virginia de reden van de breuk: ze is verliefd geworden op een vrouw.

Nu deelt Virginia een romantisch kiekje met haar nieuwe liefde Mandy op Instagram.

Advertentie

Weg van jou

Op de foto is te zien hoe Mandy een liefdevolle kus aan Virginia geeft. Bij het kiekje schrijft Virginia: “Ik ben weg van jou, ze nemen mij nooit weg van jou!” Deze tekst is afkomstig uit het liedje Weg van jou van Suzan & Freek. Virginia heeft Mandy getagd in haar bericht, waardoor we wat meer over de dame in kwestie te weten komen. Zo zien we op haar profiel dat ze moeder is van een tweeling genaamd Jill en Dani.

Kinderen

Virginia heeft zelf 3 kinderen. Samen met Peter Jan Rens, met wie ze 7 jaar samen was, kreeg ze in de zomer van 2014 hun eerste dochtertje Djelisa. In september 2017 werd hun 2e dochter Djanina geboren. Virginia had al zoontje Jay uit een eerdere relatie. Ze trouwde met Peter Jan Rens in 2017.

Bijzondere ontmoeting

Aan Privé heeft Virginia laten weten waar ze Mandy heeft ontmoet: bij de groepsessies voorafgaand aan hun gastric bypass-operaties. “Zij onderging haar maagverkleining 3 dagen voordat ik aan de beurt was. Het klikte uiteindelijk zo goed, dat er meer uit kwam dan alleen een vriendschap. Tussen Peter Jan en mij boterde het ondertussen al langer niet, maar we gingen toch altijd door omwille van de kinderen. Deze verliefdheid maakte het echter makkelijker de knoop door te hakken”, aldus Virginia.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik ben weg van jou, ze nemen mij nooit weg van jou! 🎵❤ @twinmom.mandy

Een bericht gedeeld door Virginia van Eck (@virginiaveck) op

Om déze reden kon de bruiloft van Willibrord Frequin 7 jaar lang niet doorgaan

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Lees meer

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien