Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Volgens oud-mol Rob Dekay is dít de mol

Vorig seizoen van Wie is de mol? mocht Rob Dekay in de huid van de mol kruipen. Als ervaringsdeskundige weet hij dus precies hoe een mol handelt in het spel. En daarom denkt hij te weten wie het dit seizoen is. 

In een interview met Rtl Boulevard vertelt Rob waar hij op let als hij naar Wie is de mol? kijkt. Zo bestudeert hij eerst met wat voor groep hij te maken heeft en probeert hij te bepalen of de makers van het programma voor een man of een vrouw zouden gaan dit jaar. Dit seizoen leverde hem dat twee verdachten op: Horace en Peggy. “Maar we weten inmiddels hoe dat is afgelopen”, zegt hij over Horace.

Advertentie

Verdachte

Hij gaat nu dus vol voor Peggy. “Ik denk écht dat Peggy de Mol is dit jaar. Ze is een hele slimme tante en heeft volgens mij wel invloed op de groep.” Daarbij let hij als oud-mol op heel specifieke dingen als hij het programma kijkt. “Je bent heel bewust van bepaalde Mol-acties. Je kijkt echt naar een opdracht en probeert te bedenken waar wil de Mol staan? Waar heeft de Mol baat bij? Daar kijk je écht anders naar.” Die tactiek bracht hem dus bij Peggy.

Finale

Maar niet alleen heeft Rob zijn ideeën over wie de mol is, ook denkt hij te weten wie er in de finale komen te staan. Dit jaar denkt hij namelijk dat de finale met vier mensen gespeeld gaat worden. “Peggy staat sowieso in de finale. En ik denk Jeroen, Nikkie en Tygo ook.”

Tofste programma

Zelf is Rob dankbaar dat hij ooit aan het programma deel mocht nemen. “Dit is voor mij het tofste programma dat er is en als je dan de hoofdrol krijgt, dat is enorm bijzonder. Ik vond het een eer om mee te maken.” Toch is hij er niet rouwig om dat hij niet nogmaals mee mag doen dit jaar. “Ik gun iedereen dit avontuur. Dit is zo tof.”

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Rtl boulevard. Beeld: Avrotros. 

Lees meer

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien