Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

'Voor hetzelfde geld'-koppel hakt de knoop door na lang twijfelen

In de nieuwe aflevering van Voor hetzelfde geld gaan Eric en Maryse na een lange latrelatie op zoek naar een koophuis. De 2 hebben echter wel wat eisen.

Maryse woont in Haarlem en Eric woont in Nijmegen. In de nieuwste aflevering laat het koppel weten dat ze de drukke steden en het heen-en-weer reizen helemaal zat zijn. Ze schakelen daarom hulp van Voor hetzelfde geld in.

Advertentie

Droomhuis

Het koppel heeft wel wat eisen voor hun droomhuis. Zo laten ze aan presentatrice Natasja Froger weten dat ze dichtbij Haarlem en Nijmegen willen zitten. Verder is hun wens een vrijstaand groot huis met een grote tuin én ze willen water in de buurt hebben van huis. Dat hadden de twee namelijk ook in hun voormalige woonplaatsen.

Goede locatie

Helaas is het huis toch niet wat het koppel zocht. De stijl was niet waarop ze hadden gehoopt en Eric vond de tuin te klein. Maryse laat weten dat het niet haar smaak is. De omgeving paste wel in het plaatje dat ze in hun hoofd hadden: “Als je wilt wijnproeven, een eindje wilt fietsen of een eindje wilt varen, het is allemaal in de buurt hier.”

Ander huis

Na lang twijfelen hakt het koppel aan het einde van de aflevering toch de knoop door: ze gaan niet voor het huis. Wel nemen ze contact op met een makelaar om in dezelfde buurt een ander huis te zoeken. “We hebben wel ons droomgebied gevonden, maar we gaan geen bod doen op dit huis.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Foto: RTL beeldbank 

Lees meer

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien