Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Voormalig GTST-acteur Dave Mantel overleden

Voormalig GTST-acteur Dave Mantel is zaterdagochtend op 37-jarige leeftijd overleden.

Dat bericht bracht familie via zijn Instagram naar buiten. Dave’s partner Dapheny en zijn familie vragen rust voor de komende dagen. Hij zou op natuurlijke wijze zijn overleden.

Advertentie

Carrière
Dave werd bij het grote publiek bekend door zijn rol als Menno Kuiper in Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast Neerlands bekendste soap speelde de acteur ook in De Spa, Onderweg Naar Morgen en Dokter Tinus. De laatste jaren stond hij ook vaak op de planken. Zo speelde hij onder andere in musical The Bodyguard.

Liefde
Dave was al drie jaar gelukkig in de liefde met Dapheny Oosterwolde. Van de zomer maakte het stel bekend te gaan samenwonen. We wensen Dapheny en Dave’s familie heel veel sterkte toe.

Bron: RTLnieuws Beeld: ANP & Instagram

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien