Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Voormalig GTST-acteur Dave Mantel overleden

Voormalig GTST-acteur Dave Mantel is zaterdagochtend op 37-jarige leeftijd overleden.

Dat bericht bracht familie via zijn Instagram naar buiten. Dave’s partner Dapheny en zijn familie vragen rust voor de komende dagen. Hij zou op natuurlijke wijze zijn overleden.

Advertentie

Carrière
Dave werd bij het grote publiek bekend door zijn rol als Menno Kuiper in Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast Neerlands bekendste soap speelde de acteur ook in De Spa, Onderweg Naar Morgen en Dokter Tinus. De laatste jaren stond hij ook vaak op de planken. Zo speelde hij onder andere in musical The Bodyguard.

Liefde
Dave was al drie jaar gelukkig in de liefde met Dapheny Oosterwolde. Van de zomer maakte het stel bekend te gaan samenwonen. We wensen Dapheny en Dave’s familie heel veel sterkte toe.

Bron: RTLnieuws Beeld: ANP & Instagram

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien