Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Voormalig 'GTST'-acteur Winston Post maakt bijzondere carrièreswitch

Voor voormalig GTST-acteur Winston Post is de tijd van onbezorgdheid voorbij. Nu veel televisieprogramma’s stil liggen vanwege het coronavirus, is de acteur genoodzaakt om in een andere branche werk te zoeken.

In een Instagrambericht laat hij weten dat hij een nieuwe baan heeft gevonden als rij-instructeur.

Advertentie

Carrière Winston Post

Winston Post begon zijn acteercarrière in 1999 in de RTL-serie Westenwind. Toch werd hij bij het grote publiek pas echt bekend toen hij de rol aannam van Benjamin Borges in Goede tijden, slechte tijden. Hij speelde maar liefst 4 jaar in de soap, van 2000 tot 2004. Sinds 2011 presenteert hij verschillende (gesponsorde) programma’s op RTL 4 en RTL 7, maar helaas voor de acteur liggen de opnames hiervan stil vanwege het coronavirus.

Aan de slag bij zijn broertje

De acteur laat via Instagram weten dat hij zonder werk zat maar ‘sinds begin deze maand actief aan de slag is als rij-instructeur’. “Omdat stilzitten niet mijn ding is en mijn branche nogal op z’n gat ligt door COVID-19, help ik mijn broer(tje) Roy met zijn rijsschool Nesselande,” aldus Post. Fans van de acteur kunnen nu dus rijles bij hem volgen!

Nog steeds werkzaam op televisie

“We zijn inmiddels met 6 instructeurs voor alle categorieën lessen,” zo laat hij weten. “Erg leuk moet ik zeggen.” Toch hoeven mensen niet bang te zijn dat ze de acteur nooit meer op de buis zullen zien. “Uiteraard blijft ik mijn werkzaamheden als presentator, acteur en dj wel voortzetten, maar deze combinatie is op het moment erg welkom,” aldus Winston.

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Instagram, Wikipedia.Beeld: Brunopress, Instagram

Lees meer

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien