Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Voorproefje The Battles: Waylon gaat helemaal los tegen kandidate

Tijdens de Blind Auditions was het Anouk die spijt had van het omdraaien voor kandidate Jade PraiZe, en nu lijkt het erop dat ook Waylon zich heeft bedacht.

In een voorproefje van The Battles is te zien hoe de coach flink tekeer gaat tegen de 29-jarige Jade.

Advertentie

“Too much fucking attitude”
“Jij hebt geen idee wat voor attitude jij met je meegedraagt! Too much fucking attitude!,” schreeuwt een boze Waylon tegen Jade. Niet veel later is te zien hoe Jade huilend wegloopt. “Ik weet niet wat ik moet zeggen. Dit hoef ik niet te pikken,” snift ze.

Spijt van keuze
Helaas voor Jade is het niet de eerste keer dat ze onder vuur ligt. Zo kreeg ze tijdens de Blind Auditions ook al de nodige kritiek van Anouk te verduren. Hoewel de zangeres zich in de eerste instantie voor Jade had omgedraaid, liet ze weten eigenlijk meteen al spijt te hebben van haar keuze.

Moeite met zonnebril
“Ik zie wel dat je heel eigen bent en een unieke stijl hebt. Ik heb me omgedraaid, maar ik weet niet of je voor mij moet kiezen. Ik heb altijd moeite met mensen die een zonnebril dragen en zichzelf een gekkie vinden. Misschien krijg ik later spijt, maar ik pas toch”, aldus Anouk.

Nieuwsgierig naar het fragment? Aan het einde van deze video kun je zien een voorproefje zien van The Battles.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL XL. Beeld: Screenshot RTL XL

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien