Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Vreselijk nieuws voor de familie Brandsteder

Je verwacht nóóit dat zoiets heftigs kan gebeuren als je pas 31 bent: Bob, de jongste zoon van Ron en Yvonne Brandsteder is bij een ongelukkige val blijvend verlamd geraakt.

Robert, zoals de jongste Brandsteder voluit heet, kwam in Amsterdam op een betonnen trap ten val toen hij net naar buiten wilde gaan. Hij voelde gelijk al dat het mis was, omdat hij zijn linkerarm niet kon bewegen.

Advertentie

Eenmaal in het ziekenhuis kreeg Bob het verpletterende nieuws te horen dat hij door de val permanent verlamd zou blijven, omdat een groot deel van zijn zenuwen in de rug onherstelbaar waren beschadigd.

In de bovenstaande video laat de familie Brandsteder weten hoe de diagnose tot stand kwam, maar ook dat ze het er niet bij laten zitten en toch nog hopen op herstel.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Show.nl. Beeld: ANP.

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien