Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Vriend Anouk viert 5-jarig jubileum met sprekende foto: "Liefde van mijn leven"

Anouk en haar vriend Dominique Schemmekes zijn alweer 5 jaar samen. Om dat jubileum ook met de buitenwereld te vieren, deelt Dominique een lieve foto op Instagram. 

“5 jaar samen met de liefde van mijn leven”, schrijft hij bij het kiekje.

Advertentie

Match made in heaven

Op de foto draagt het koppel dezelfde wit-blauw gestreepte trui. Dat spreekt boekdelen: deze 2 zijn een match made in heaven. Niet voor niets zijn ze al 5 jaar gelukkig samen. En dat geluk werd al na 1 jaar in 2016 bekroond met dochter Jelizah Rose.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

5 years together with the love of my life😍 @anouk

Een bericht gedeeld door Dominique Schemmekes (@dominiqueschemmekes) op

Trouwplannen

Anouk is in de wolken met Dominique en haar kroost. Uit eerdere relaties heeft de zangeres 4 kinderen: zoon Benjahmin (17), zoon Elijah (16), dochter Phoenix (14) en zoon Jesiah (10).

En zijn er misschien ook trouwplannen? Jawel. Sterker nog: Dominique heeft Anouk al meerdere keren ten huwelijk gevraagd, maar Anouk houdt de boot af, vertelde ze aan RTL Boulevard. Niet omdat ze niet zielsveel van hem houdt. “Het is mij niet altijd goed afgegaan, financieel gezien. Daarom ben ik voorzichtig en een beetje bang. Ik had meteen ja gezegd als de wet zou veranderen.” Maar, zegt ze, als ze met íemand misschien de sprong nog eens zou willen wagen, dan is het Dominique wel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️ @dominiqueschemmekes

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Dionne Stax had een relatie met déze NOS-collega: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Getty

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien