Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dit is hoe de vriend van Duncan Laurence eruitziet

Dat de Nederlandse zanger Duncan Laurence populair is, is wel duidelijk. Zo heeft hij flink wat aandacht van de internationale pers nu hij in Tel Aviv is én wordt er al een tijdje gespeculeerd dat Duncan wel eens het Songfestival kan winnen dit jaar. Toch heeft hij 1 allergrootste fan en dat is natuurlijk zijn vriend.

Duncan, die donderdagavond zal optreden tijdens de halve finale van het Songfestival, heeft een relatie met Gerco Derksen. De geliefde van de zanger wil liever niet te veel in de publiciteit, maar daar komt hij niet altijd onderuit, aldus Duncan.

Advertentie

Zo woont Duncans vriend
“Hoewel hij liever niet in de publiciteit wil, zal hij daar niet onderuit kunnen. Maar hij is erg trots op me”, zegt Duncan tegen Story. Gerco is met Duncan meegereisd naar Tel Aviv.

Benieuwd hoe de vriend van Duncan er uitziet? En wil je ook meteen weten hoe de geliefde van onze nationale trots woont? Dat kan, want Gerco heeft onlangs een interview gegeven aan Indebuurt, over zijn stulpje in Deventer. Bij het interview zie je foto’s van Gerco en zijn huis.

De mannen wonen (nog) niet samen. Gerco woont in Deventer en Duncan is pas verhuisd naar Amersfoort.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, Indebuurt. Beeld: ANP

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien