Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Vriendin Raymond van Barneveld wil ‘niks overhaasten’ met stiefkinderen

Darter Raymond van Barneveld is inmiddels alweer bijna 1 jaar samen met de 18 jaar jongere Julia. Zijn scheiding van zijn vrouw Silvia na maar liefst 25 jaar kwam voor veel mensen als een grote schok, maar de darter lijkt absoluut geen spijt te hebben van zijn beslissing.

Toch is het voor Julia ook niet allemaal makkelijk geweest, zo laat ze weten in een interview met Shownieuws.

Advertentie

Lief ontvangst
Raymond liet eerder nog weten dat de manier waarop alles is gelopen bepaald geen schoonheidsprijs verdient, maar desondanks is Julia tot nu toe met open armen door iedereen ontvangen. “Iedereen is heel lief en verwelkomend, dus het gaat prima. Het is niet zo erg als ik dacht dat het zou zijn.”

Samen reizen
Over de toekomstplannen van de twee is ze nog een beetje onzeker. “Ik weet het niet. Ik hoop op een mooie toekomst waarin we veel dingen samen doen zoals reizen. […] Misschien wat minder stress volgend jaar omdat de druk er dan vanaf is.” Raymond heeft er geen geheim van gemaakt dat hij zijn Julia graag naar Nederland ziet verhuizen en daar blijkt ze zich zelf ook wel in te kunnen vinden.  “En waarschijnlijk hierheen verhuizen, ergens volgend jaar.”

Ontmoeting kinderen
Dat het serieus is tussen de twee, blijkt wel uit het feit dat Julia inmiddels ook al één van de kinderen van Raymond en Silvia heeft ontmoet. “Ik heb er al eentje ontmoet en voor de rest is het aan hen wanneer ze er klaar voor zijn. […] Dit moet je niet overhaasten en voorzichtig aanpakken.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Show. Beeld: ANP

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien