Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Hartverwarmend: vriendinnen (9) zamelen kleine 15 euro in om Hema te redden

Nooit meer naar de Hema om leuke spulletjes te scoren? Vriendinnen Karlijn en Elin (9) zouden er niet aan moeten denken. En dus besloten de meisjes langs de deuren te gaan en geld in te zamelen om hun favoriete winkel van een mogelijk faillissement te redden.

De opbrengst? € 14,85, wat Karlijn en Elin keurig hebben afgegeven aan de kassa van de Hema in hun woonplaats Halsteren.

Advertentie

Kees de Bruin, baas van de Hema in het Brabantse dorp, is ontroerd door de gulle gift van de meisjes en wil ze graag in het zonnetje zetten. “2 meisjes die dit als echte Hema-fans voor ons doen, in een voor ondernemers lastige tijd. Hartverwarmend en fantastisch”, laat hij aan BN De Stem weten.

IJsje

De Hema-medewerkster die de opbrengst aannam, heeft de kinderen bedankt met een ijsje. Maar ze was zo overrompeld door het lieve gebaar, dat ze vergat te vragen wie de meisjes waren. Gelukkig leidde een bericht van Hema op Facebook al gauw naar Karlijn en Elin:

Maandag worden de vriendinnen in de winkel nog eens uitgebreid bedankt. “Misschien met een mooi schoolpakket”, aldus de directeur van de lokale winkel. Daar zullen de jonge Hema-fans vast heel blij mee zijn, verwacht moeder Sanne. Van schoolgerei tot kleding: de meiden komen maar wát graag in de winkel. Maar wie niet?

Toekomst van Hema

Over de toekomst van de oerhollandse keten in Halsteren hoeven de meiden zich geen zorgen te maken. “De winkel daar loopt eigenlijk altijd goed”, drukt de directeur ze op het hart. Laten we het hopen!

 

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: BN De Stem. Beeld: Brunopress

Lees meer

Femke: “Ineens had ik veel behoefte om heel diep in het glaasje te kijken”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze voor Libelle wat haar bezighoudt. Deze week schrijft ze over vertier buitenshuis.

Eens in de zoveel tijd begint Oscar te klagen dat ik zo vaak weg ben. De afgelopen coronamaanden hoorde ik hem uiteraard niet. Maar sinds ik eindelijk weer kan afspreken met vrienden, en helemaal nu de terrassen open zijn, zoek ik mijn vertier weer ger

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien