Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Déze bijzondere vrouw heeft baby Archie als een van de eersten mogen ontmoeten

Meghan en Harry zijn op 6 mei trotse ouders geworden van een zoon. Naar verluidt heeft déze bijzondere vrouw baby Archie als een van de eersten ontmoet.

We hebben het over Lady Jane Fellowes. Zij is de oudere zus van prinses Diana.

Advertentie

Vlak na de geboorte
Jane heeft baby Archie vlak na zijn geboorte op 6 mei 2019 al mogen ontmoeten. Dit betekent dat Jane de kleine spruit zelfs nog eerder heeft ontmoet dan prins William, zijn vrouw Kate en prins Charles. Dit laat Robert Jobson, verslaggever van het Britse koningshuis, weten via Twitter.

Respect
Volgens Britse media heeft prins Harry hier bewust voor gekozen om zo respect aan zijn moeder prinses Diana te betuigen. Ondanks dat zijn moeder er niet meer is, maakt ze nog altijd een groot deel uit van zijn leven.

Dit is Lady Jane Fellowes, de oudere zus van prinses Diana:

Jane Fellowes

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Harper’s Bazaar US. Beeld: ANP, Getty Images

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien