Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Vrouw Jesse Klaver deelt foto van Jesse in opmerkelijke outfit

Nederlandse politici delen over het algemeen niet veel van hun privéleven, maar de vrouw van Jesse Klaver, Jolein, heeft ons nu toch een kijkje in huize Klaver gegeven. Ze onthult daarmee nog een guilty pleasure van haar man (zie video).

Maandag deelde Jolein een grappig kiekje op Facebook waarop Jesse Klaver in een wel héél opmerkelijke outfit te zien is. We kennen hem natuurlijk vooral in pak, maar die nette outfit blijkt hij thuis in te ruilen voor een geinige eikeltjespyjama.

Advertentie

Verwijzing
Bij de foto schrijft zijn vrouw “Weekend afsluiten met aardbeien, slagroom, en House of Cards”. Daarbij maakt ze nog een grappige verwijzing naar het politieke drama waar ze eigenlijk al wel genoeg van hebben in huis. Uit de hashtags blijkt dat Jolein ook fan is van het ‘eikeltjespak’ van haar man. Jesse, waar kopen we dit pak?

Eikeltjespyjama’s zijn helaas schaars, maar wij zetten wel een rijtje andere geweldige exemplaren op een rij voor jou. Ook eentje met een eekhoorn (en die eet… juist):


De laatste nieuwtjes, tips en trend in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: RTLNieuws.nl. Beeld: ANP.

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien