Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Vrouw laat puppy achter op het vliegveld met hartverscheurend briefje

In de toiletten bij het McCarran International Airport in Las Vegas deden medewerkers onlangs een hartverscheurende vondst. In een hokje lag een drie maanden oude chihuahua, die noodgedwongen was achtergelaten door zijn baasje.

Op een briefje die naast de hond lag, vertelde de vrouw dat ze moest vluchten voor huiselijk geweld en dat ze het hondje onmogelijk kon meenemen. Ze had namelijk geen geld voor zijn vlucht. ”Ik hou zoveel van Chewy, zorg alsjeblieft goed voor hem!”

Advertentie

Mishandeld
”Hoi, ik ben Chewy”, begint het briefje ”Mijn baasje zat in een relatie waarin ze mishandeld werd en kon mijn vlucht niet betalen. Ze wilde me absoluut niet verlaten maar ze had geen andere optie. Mijn ex-vriend schopte mijn hond tijdens een ruzie, waardoor hij nu een grote bult heeft op zijn hoofdje. Hij heeft waarschijnlijk een dierenarts nodig. Ik hou zoveel van Chewy, zorg alsjeblieft goed voor hem.”

Moedige keuze
De medewerkers van het vliegtuig hebben het hondje naar ‘Connor and Millie’s Dog Rescue’ gebracht, niet ver van de luchthaven in Las Vegas. Het asiel plaatste een foto van het hondje en de brief op Facebook, waarna de reacties binnenstroomden. Veel mensen prijzen de vrouw om haar moedige keuze.

”Erg aangedaan”
Darlene Blair, een medewerkster van het opvangcentrum, was erg aangedaan door het briefje. ”Het heeft mij echt geraakt”, vertelt ze. ”Je ziet aan de manier waarop het briefje geschreven is dat de vrouw in grote nood zat en dat ze hem niet wilde achterlaten maar ook niet kon meenemen.” Ondertussen hebben al tientallen mensen een aanvraag ingediend om het nieuwe baasje van Chewy te mogen worden.

Bekijk ook:

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Mirror.co.uk. Beeld: Facebook

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien