Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Nederlandse vrouw overlijdt tijdens vakantie door steek van hoornaar

Een 59-jarige Nederlandse vrouw is tijdens haar vakantie in de Drôme in het zuidoosten van Frankrijk overleden nadat ze meerdere keren door een hoornaar was gestoken.

De vrouw zat op een camping in Vercheny. De krant Le Dauphiné Libéré meldde dat hulpverleners de vrouw probeerden te reanimeren, maar dat ze in de nacht van zondag op maandag is overleden.

Advertentie

Grote wesp
Een hoornaar (vespa crabro) is een grote wespensoort, die 3,5 centimeter lang kan worden. Volgens Franse media werden op 20 juli in de Vendée, in het westen van Frankrijk, ook al twee 69-jarige mannen aangevallen door hoornaars. Een van de twee mannen is ook overleden.

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Bron: ANP. Beeld: iStock.

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien