Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Zó ziet de vrouw van Robèrt van Beckhoven eruit

Robèrt van Beckhoven timmert hard aan de weg om Nederlands bekendste patissier te worden. Als hij dat al niet is. Hij is dit jaar niet alleen te zien in Heel Holland Bakt, maar doet ook mee aan Wie is de Mol?. En ondertussen houdt zijn vrouw hun bedrijf draaiende.

Robèrt is nu misschien bekend als jurylid in Heel Holland Bakt, maar hij is natuurlijk officieel bakker van beroep. Of beter gezegd: Meester patissier én Meester boulanger. Hij heeft dan ook nog steeds een bakkerij met twee locaties in Oisterwijk en Leidschendam. Naast de lekkerste baksels kun je hier ook bakcursussen volgen. Een drukke boel dus, voor Robèrt. Maar dat doet hij zeker niet alleen, het is zijn vrouw Pirjo de Winkel die het bedrijf zakelijk runt.

Advertentie

Gepassioneerd en nuchter
Robèrt en Pirjo zijn al zo’n twaalf jaar samen en hebben twee kinderen. In een interview met de regionale media vertelde Pirjo eens over hun relatie: “Ik ben een Wageningse bioloog en tot 2005 had ik een drukke baan in Amsterdam. De liefde trok mij naar Brabant. Robèrt sprak me met name aan omdat hij zowel gepassioneerd als nuchter is.” Pirjo is uiteindelijk dus in Brabant gebleven en kan tot op de dag van vandaag vast nog regelmatig genieten van een van de baksels van manlief.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: ANP

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien