Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zó ziet de vrouw van Robèrt van Beckhoven eruit

Robèrt van Beckhoven timmert hard aan de weg om Nederlands bekendste patissier te worden. Als hij dat al niet is. Hij is dit jaar niet alleen te zien in Heel Holland Bakt, maar doet ook mee aan Wie is de Mol?. En ondertussen houdt zijn vrouw hun bedrijf draaiende.

Robèrt is nu misschien bekend als jurylid in Heel Holland Bakt, maar hij is natuurlijk officieel bakker van beroep. Of beter gezegd: Meester patissier én Meester boulanger. Hij heeft dan ook nog steeds een bakkerij met twee locaties in Oisterwijk en Leidschendam. Naast de lekkerste baksels kun je hier ook bakcursussen volgen. Een drukke boel dus, voor Robèrt. Maar dat doet hij zeker niet alleen, het is zijn vrouw Pirjo de Winkel die het bedrijf zakelijk runt.

Advertentie

Gepassioneerd en nuchter
Robèrt en Pirjo zijn al zo’n twaalf jaar samen en hebben twee kinderen. In een interview met de regionale media vertelde Pirjo eens over hun relatie: “Ik ben een Wageningse bioloog en tot 2005 had ik een drukke baan in Amsterdam. De liefde trok mij naar Brabant. Robèrt sprak me met name aan omdat hij zowel gepassioneerd als nuchter is.” Pirjo is uiteindelijk dus in Brabant gebleven en kan tot op de dag van vandaag vast nog regelmatig genieten van een van de baksels van manlief.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: ANP

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien