Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Zó ziet de vrouw van Robèrt van Beckhoven eruit

Robèrt van Beckhoven timmert hard aan de weg om Nederlands bekendste patissier te worden. Als hij dat al niet is. Hij is dit jaar niet alleen te zien in Heel Holland Bakt, maar doet ook mee aan Wie is de Mol?. En ondertussen houdt zijn vrouw hun bedrijf draaiende.

Robèrt is nu misschien bekend als jurylid in Heel Holland Bakt, maar hij is natuurlijk officieel bakker van beroep. Of beter gezegd: Meester patissier én Meester boulanger. Hij heeft dan ook nog steeds een bakkerij met twee locaties in Oisterwijk en Leidschendam. Naast de lekkerste baksels kun je hier ook bakcursussen volgen. Een drukke boel dus, voor Robèrt. Maar dat doet hij zeker niet alleen, het is zijn vrouw Pirjo de Winkel die het bedrijf zakelijk runt.

Advertentie

Gepassioneerd en nuchter
Robèrt en Pirjo zijn al zo’n twaalf jaar samen en hebben twee kinderen. In een interview met de regionale media vertelde Pirjo eens over hun relatie: “Ik ben een Wageningse bioloog en tot 2005 had ik een drukke baan in Amsterdam. De liefde trok mij naar Brabant. Robèrt sprak me met name aan omdat hij zowel gepassioneerd als nuchter is.” Pirjo is uiteindelijk dus in Brabant gebleven en kan tot op de dag van vandaag vast nog regelmatig genieten van een van de baksels van manlief.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: ANP

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien