Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Zó ziet de vrouw van schaatser Jorrit Bergsma eruit

De ene na de andere schaatser behaalt een medaille op de Olympische Spelen in Pyeongchang. Vandaag gaat Jorrit Bergsma de strijd aan met Sven Kramer op de 10.000 meter. 

Tijdens de vorige Olympische Spelen in Sotsji won Jorrit een gouden medaille op de 10 kilometer en werd Sven Kamer tweede. Het zal dus weer een spannende strijd worden vanmiddag.

Advertentie

Amerika
Jorrit zal vast en zeker aangemoedigd worden door zijn vrouw en mede-schaatster Heather Richardson-Bergsma. Ook zij kan een aardig potje schaatsen, want zij mag het team USA tijdens de Olympische Spelen versterken.

Tegenovergestelde
Jorrit gaat met name als een speer op de langebaan, terwijl zijn vrouw liever een sprintje trekt. Heather schaatste deze Spelen namelijk de 1000 en 1500 meter. Bij beide races stond ze op de achtste plek.

In mei 2015 zijn Jorrit en de 28-jarige Amerikaanse schaatster getrouwd.

Zondagmiddag op de Rauschberg 😊🏔💜 #rauschberg @heatherbergsma

Een bericht gedeeld door Jorrit bergsma (@jorritbergsma) op

Happy birthday to my wonderful wife 😘 @hlynnrichardson

Een bericht gedeeld door Jorrit bergsma (@jorritbergsma) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien