Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Vrouw (60) stikt in een stuk lamington cake tijdens eetwedstrijd

Afgelopen weekend is in het Australische Queensland een vrouw van 60 tragisch om het leven gekomen. Ze stikte in een stuk cake tijdens een eetwedstrijd. 

Het was de bedoeling om in recordtijd zoveel mogelijk lamington cake weg te werken. Lamington is een Australische delicatesse die bestaat uit boterkoek of -cake die is overgoten met chocolade en gerold in gedroogde kokosnoot. Die opdracht werd een 60-jarige vrouw fataal.

Advertentie

Noodlot

De vrouw stikte tijdens de wedstrijd in een hap van de cake. Er kwamen veel mensen op het evenement af die stonden te filmen toen het noodlot toesloeg. Medewerkers van het hotel reageerden snel en hulpverleners waren rap ter plaatse. Het mocht niet baten. Ze werd langer dan een halfuur gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed ze ter plaatse.

Bron: RTL Nieuws. Beeld: iStock

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien