Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Vrouw valt 70 kilo af door slechts 4 dingen van haar menu te schrappen

Casey Gemmel bekeek 5 jaar geleden foto’s van zichzelf en was daar niet erg blij mee. Er moest wat gebeuren, vond ze.

Ze dacht eerst dat het gewoon een ‘slechte fotosessie’ was, maar al gauw realiseerde ze zich dat het niet aan de verkeerde hoek of pose lag. Ze vond zichzelf op iedere foto te zwaar.

Advertentie

Geen gedoe
Op haar zwaarste moment woog de Australische vrouw 160 kilo. Daar ging ze verandering in brengen. Samen met haar man ging ze elke dag sporten. Al was het eventjes wandelen of rennen: ze ging aan de bak. En daarnaast schrapte ze 4 dingen uit haar eetpatroon. Aan moeilijke diëten of ingewikkelde recepten wilde ze niet beginnen.

Dag pasta
Toch boekt ze verrassend goed resultaat met haar manier van afvallen. Ze besloot van de ene op de andere dag geen pasta, brood en kaas meer te eten én geen gezoete frisdrank meer te drinken. Dat maakte voor haar een ontzettend verschil en inmiddels is ze al meer dan 70 kilo afgevallen. Ze laat weten dat het grootste deel van haar transformatie komt doordat ze deze dingen van haar menu heeft weggehaald.

🌟 Transformation Tuesday 🌟 at the moment I’m not allowed to work out due to fixing up my bursitis even though I snuck in a 4K beach brisk walk yesterday lol… I’ve come so far and sometimes I need to remind myself just how far.. I still some days look in the mirror and see the me on the left… But no I’m over 170 pounds smaller than her!!!! Bring on my skin surgery!!!!! #myweightlossstory #myweightlossjourney #obesetobeast #workinprogress #hourglass #thickthighssavelives #loseweightfeelgreat #beautybeyondsize #bodypositive #loveyourself #5krunner #healthy #gym #girlswholift #curvygirls #curvesaresexy #musclebuilding #bootybuilding #inspiration #motivation #cleaneating #badass #skinsurgery #looseskin #almostthere #15kilostogo #natural #nosurgery

Een bericht gedeeld door Casey Gemmell (@beautifulu_pinup) op

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron & Beeld: Instagram

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien