Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Bizar verhaal: vrouw slikt verlovingsring in tijdens nachtmerrie

Een aanstaande bruid uit Amerika heeft in haar slaap per ongeluk iets héél geks gedaan. Tijdens een nachtmerrie heeft ze haar eigen verlovingsring ingeslikt. 

Achtervolging
Jenna vertelt dat ze in haar droom samen met haar man achtervolgd werd door dieven, aan boord van een hoge snelheidstrein. Haar man adviseerde haar in de droom om haar verlovingsring in te slikken, zodat de dieven de ring niet konden stelen. De droom leek waarschijnlijk zó echt, dat Jenna daadwerkelijk de ring inslikte.

Advertentie

Ring kwijt
“Ik herinner me zelfs nog dat ik de ring doorslikte. Ik werd ervan wakker, maar ik dacht direct dat alles een droom was. Daarom ging ik weer slapen. Ik realiseerde me pas wat er gebeurd was, toen ik de volgende ochtend wakker werd en mijn ring niet aan mijn vinger zat.”

Röntgenfoto
Toen Jenna het aan haar man vertelde, geloofde hij haar eerst niet. Daarna sloeg de paniek toe en zijn ze naar de spoedeisende hulp gegaan. Jenna: “Ik vond het zo moeilijk om aan de doktoren uit te leggen wat er was gebeurd. Ik moest lachen en huilen tegelijk. De dokter maakte een röntgenfoto van mijn maag en was in shock toen hij zag dat de ring er echt in zat.”

Op naar de bruiloft
In het ziekenhuis konden ze de ring gelukkig uit haar maag verwijderen. Nadat ze haar man overtuigd had dat ze de ring echt niet nog een keer zal inslikken, heeft ze de ring terug gekregen. De bruiloft van het koppel staat nog steeds op de planning.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Telegraaf. Beeld: iStock

Lees meer

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien