Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Waarom Caroline de Bruijn zich ergert aan sommige GTST-collega's

Caroline de Bruijn speelt al meer dan 25 jaar de rol van Janine Elschot in de populaire soap GTST. Dat betekent dat ze al veel acteurs heeft zien komen en gaan en dat kan soms voor wat ergernissen zorgen. 

De actrice is nog lang niet klaar met de soap, want ze houdt echt van de serie. “De verhaallijnen zijn tamelijk buitenissig, maar dat vind ik erg leuk. Het kan mij niet dol genoeg zijn.”

Advertentie

Disbalans
Die verschuivingen in verhaallijnen en het komen en gaan van acteurs kunnen soms best pittig zijn, geeft Caroline toe. “Het kan weleens pijnlijk zijn. Of je voelt dat er écht een grote verschuiving is. Als er ineens een hele klont verdwijnt, of een paar vaste karakters, voel je dat er weer even een disbalans is.” Ze legt uit dat er altijd een team van echte ‘meubelstukken’ is, waar zij ook toebehoort, en een groepje mensen die er pas net een tijdje zijn. “Het moet in balans zijn.”

Nieuwkomers
En soms kan ze zich best ergeren andere andere acteurs. De opnames van GTST zijn niet altijd makkelijk, aangezien alles in een noodtempo wordt opgenomen. “Even met de regisseur sparren over hoe de scène eruit gaat zien? Nog eens een poginkje wagen, even op een andere manier proberen? Daar is geen tijd voor”, legt Caroline uit. “Dus als je op de set komt, moet je een goed idee hebben over de scène en weten hoe je die wil spelen.” Ze heeft voor alle nieuwkomers dan ook een hele duidelijk tip: “Leer je tekst, verdomme! Haha.”

BEKIJK OOK: Libelle’s Challenge: Coks keek een week geen GTST om te zien of ze het nog zou snappen

De leukste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Magazine. Beeld: ANP

Speel hier de sudoku van vrijdag 24 januari

Sudoku

Premium

Zin om je hersenen weer even op scherp te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze vrijdag 24 januari hebben wij namelijk weer een leuke sudoku voor je.

Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Veel succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien