Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Waarom 'GTST'-fans denken dat Nick Sanders na zomerstop terugkeert

In 2015 was Christophe Haddad voor het laatst als Nick Sanders in de soap ‘GTST’ te zien, maar het lijkt erop dat hij weer terugkeert naar Meerdijk.

Hij deelt namelijk een opvallend kiekje op Instagram.

Advertentie

Zoon

Dik een jaar geleden kwam Valentijn, gespeeld door Vincent Visser, Meerdijk binnengewandeld. Hij is de zoon van Nick Sanders en Charlie Fischer, en dus kleinzoon van Ludo. De jongeman lijkt een onschuldige charmeur, maar manipuleert erop los om zijn zin te krijgen. Hij zet dan ook flink de boel op stelten in Meerdijk.

Gevangenis

Maar het lijkt er dus op dat zijn vader Nick óók terugkeert. Op zijn Instagram Stories deelt Christophe een opvallend kiekje met Vincent, in de serie dus zijn zoon. Zou dit betekenen dat hij terugkeert na de zomerstop? In 2015 nam Christophe Haddad afscheid van zijn personage. Nick belandde toen voor 20 jaar achter de tralies, nadat hij wraak wilde nemen op zijn vader Ludo Sanders. Betekent deze foto dat hij tóch eerder vrij is gekomen en terugkeert naar Meerdijk?

Spannend

Aangezien Christophe de foto op zijn Instagram Stories deelde, wordt de foto na 24 uur weer verwijderd. Gelukkig heeft een GTST-fanpagina een screenshot gemaakt. In de reacties onder de foto wordt in ieder geval snel duidelijk dat de fans héél graag willen dat Nick Sanders terugkomt. Zo reageert iemand: “Ik hoop het wel dan wordt het weer lekker spannend in de serie.”

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Flair. Beeld: Brunopress

Libelle Legt Uit: zijn superfoods écht gezond?

Ze zijn goed voor je hart, je krijgt er meer energie van of je valt ervan af: superfoods beloven wonderen voor onze gezondheid. Maar maken ze die ook waar? En hoe zit het met de duurzaamheid?

Mogen we even voorstellen: de gojibes, afkomstig uit Azië en in Tibet ‘geluksbes’ genoemd. Ziet eruit als een rood-roze rozijn en schijnt een geneeskrachtige werking te hebben. En ken je maca al, een Peruaans knolgewas vol vitaminen en mineralen waarvan de tot poeder gemal

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien