Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Waarom Igone de Jongh geen kinderen wil met Thijs Römer

Igone de Jongh en Thijs Römer zijn een maand geleden stiekem getrouwd. Maar over gezinsuitbreiding hoeft Igone niet na te denken. 

Ze wil namelijk geen kinderen met Thijs.

Advertentie

Goed zo
Igone is al moeder van zoon Hugo. Ze zou nog graag een dochtertje willen. “Misschien ook omdat mijn eigen moeder is overleden”, zo laat ze aan LINDA. weten. “Dan zou ik misschien iets van die moeder-dochterliefde terugkrijgen. Thijs en ik hebben er ook wel over gesproken.” Thijs heeft al een dochter met zijn ex, Katja Schuurman: Sammie. Sammie en Hugo zijn beiden 9 jaar oud.

Waarom er geen ‘derde’ komt? “Die twee kunnen het zo magisch goed met elkaar vinden, en we hebben het met z’n vieren zo goed, het is zó compleet”, legt Igone uit. “Als wij dan met z’n tweeën nog een kindje krijgen, gaan die andere twee kinderen in en uit, zoals dat gaat met gescheiden ouders, terwijl wij dan met z’n drieën altijd bij elkaar zouden zijn. En dát willen we niet. Het is nu goed zo.”

Ook heeft de keuze met haar carrière als balletdanseres te maken. “Ik hoef je niet uit te leggen dat er nogal wat met je lijf gebeurt als je een kind krijgt en die strijd om fysiek weer op het gewenste niveau te komen ga ik niet nog een keer leveren. Ik word niet meer zwanger. Wat dat betreft ben ik ook extra blij dat Sammie in ons leven is, dat voelt ook als heel ‘eigen’.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: LINDA. Beeld: ANP

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien