Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Waarom kijkers het na Expeditie Robinson vooral over Rob Geus hebben

De tweede aflevering van het twintigste seizoen van Expeditie Robinson zorgt weer voor de nodige ophef op social media.

Na vanavond hebben kijkers het vooral over deelnemer Rob Geus.

Advertentie

Want Rob zou eventjes wat eten maken voor zijn kampgenoten op ‘Duivelseiland’. Maar dat loopt letterlijk in de soep. Rob gebruikt alle bloem die er is in één keer en dan mislukken zijn bananenpannenkoekjes ook nog eens. Wat gebeurt er dan? Er wordt eten in de zee weggegooid. En dat terwijl er amper eten op het eiland is…

En dan gaat het bakken van een banaan ook nog eens mis… Vlam in de pan, ach ja, het overkomt de beste. Maar toch is het zonde als je zelf je eten bij elkaar moet sprokkelen.

De grappen blijven binnenstromen op Twitter en arme Rob is vanavond het onderwerp van gesprek. Zo grapt iemand dat ‘Rob misschien denkt dat hij meedoet aan Heel Holland Bakt’.

Hoe dan ook: Rob hoeft nu nog niet naar huis en zit nog altijd op Duivelseiland. Zonder bloem, maar wie weet wat er volgende week allemaal weer wordt gekookt.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: ANP

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien