Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Waarom deze man twee zussen samen ten huwelijk vroeg

Toen Will in 2010 met Ashley begon te daten, was ze heel duidelijk: als Will een relatie met haar wilde aangaan, dan zou hij haar zusje Hannah, die het syndroom van Down heeft, erbij moeten nemen. Will ging akkoord en kwam zijn belofte dubbel en dwars na.

“Ze heeft het downsyndroom en diabetes, en ik zorg voor haar en bescherm haar”, aldus Ashley Schauss. “Om met mij samen te zijn, moet je haar accepteren en van haar houden.” En dus trekken Will, Ashley en Hannah er al zeven jaar lang samen op uit. “We zijn echt de beste vrienden”, aldus Ashley.

Advertentie

Fotoshoot
Tijdens een fotoshoot met familie in een bloemenveld in maart zag Will zijn kans. Hij ging op zijn knieen voor Hannah, en haalde een ring tevoorschijn die hij had gekregen van de oma van Ashley en Hannah. Vervolgens stelde hij Hannah de grote vraag: “Hannah, wil jij mijn beste vriendin voor altijd worden?”, waarop hij een grote glimlach en een volmondig ja als antwoord kreeg.

Verlovingsring
Vervolgens keerde hij zich tot Ashley, die al die tijd ontroerd had staan toekijken. “Is het nu mijn beurt?”, dacht ze. En ja hoor, Will nam haar hand vast, ging opnieuw op één knie, haalde een verlovingsring boven en stelde dé vraag. “Ashley, wil je met me trouwen?” waarop hij een enthousiast ”Ja, ja, ja!” als antwoord kreeg.

”Heel gelukkig”
Het magische moment werd vastgelegd door Bret and Brandie Photography. Toen de foto’s niet veel later werden gedeeld op de Instagrampagina ‘Howheasked’, ging het aanzoek de hele wereld over. Hannah heeft aan ABC News laten weten dat ze Will “geweldig” vindt en dat zijn beslissing om haar in hun speciale moment te betrekken haar “heel gelukkig” maakt.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: ABC News. Beeld: Facebook/iStock

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien