Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Waarom deze man twee zussen samen ten huwelijk vroeg

Toen Will in 2010 met Ashley begon te daten, was ze heel duidelijk: als Will een relatie met haar wilde aangaan, dan zou hij haar zusje Hannah, die het syndroom van Down heeft, erbij moeten nemen. Will ging akkoord en kwam zijn belofte dubbel en dwars na.

“Ze heeft het downsyndroom en diabetes, en ik zorg voor haar en bescherm haar”, aldus Ashley Schauss. “Om met mij samen te zijn, moet je haar accepteren en van haar houden.” En dus trekken Will, Ashley en Hannah er al zeven jaar lang samen op uit. “We zijn echt de beste vrienden”, aldus Ashley.

Advertentie

Fotoshoot
Tijdens een fotoshoot met familie in een bloemenveld in maart zag Will zijn kans. Hij ging op zijn knieen voor Hannah, en haalde een ring tevoorschijn die hij had gekregen van de oma van Ashley en Hannah. Vervolgens stelde hij Hannah de grote vraag: “Hannah, wil jij mijn beste vriendin voor altijd worden?”, waarop hij een grote glimlach en een volmondig ja als antwoord kreeg.

Verlovingsring
Vervolgens keerde hij zich tot Ashley, die al die tijd ontroerd had staan toekijken. “Is het nu mijn beurt?”, dacht ze. En ja hoor, Will nam haar hand vast, ging opnieuw op één knie, haalde een verlovingsring boven en stelde dé vraag. “Ashley, wil je met me trouwen?” waarop hij een enthousiast ”Ja, ja, ja!” als antwoord kreeg.

”Heel gelukkig”
Het magische moment werd vastgelegd door Bret and Brandie Photography. Toen de foto’s niet veel later werden gedeeld op de Instagrampagina ‘Howheasked’, ging het aanzoek de hele wereld over. Hannah heeft aan ABC News laten weten dat ze Will “geweldig” vindt en dat zijn beslissing om haar in hun speciale moment te betrekken haar “heel gelukkig” maakt.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: ABC News. Beeld: Facebook/iStock

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien