Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Waarom Meghan Markle nooit oranje draagt

Het maakt niet uit wat ze draagt, Meghan Markle kan eigenlijk alles wel hebben. Toch is er één kleur waar we haar sinds haar huwelijk met prins Harry niet meer in hebben gespot, en dat is oranje. De reden hiervoor is vrij opvallend.

Het heeft namelijk niks te maken met persoonlijke voorkeuren of koninklijke protocollen. De kleur zou simpelweg niet fotogeniek genoeg zijn, aldus het Britse tijdschrift te Sun.

Advertentie

Andere felle kleuren
‘’De kleur is gewoon niet goed te fotograferen, wat voor Meghan niet handig is aangezien ze altijd in de spotlights staat.’’ Ook andere felle kleuren zullen we niet zo snel bij Meghan zien, maar daar is weer een hele andere reden voor. Het vermoeden is dat Meghan dit uit respect doet naar koningin Elizabeth. De Queen draagt zelf altijd erg opvallende pakjes en niemand mag haar natuurlijk overschaduwen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: The Sun. Beeld: Getty Images 

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien