Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Waarom RTL per direct stopt met het uitzenden van 'Het spijt me'

Toen bekend werd gemaakt dat het programma ‘Het spijt me’ na jaren afwezigheid weer zou terug keren, werd er enthousiast gereageerd. Zéker toen ook nog eens bleek dat Caroline Tensen opnieuw de presentatie op zich zou nemen. Helaas liep het allemaal anders dan verwacht: RTL heeft namelijk laten weten dat ze het programma per direct van de buis halen.

De laatste 2 uitzendingen worden niet meer uitgezonden vanwege teleurstellende kijkcijfers. Mocht je ze tóch nog willen zien, dan kan dit via Videoland.

Advertentie

Andere programma’s
De programma’s ‘Verslaafd’ en ‘De Sleutel’, waarin Beau van Erven Dorens huizen aan daklozen geeft, beginnen nu eerder dan gepland. “We zijn dit najaar met heel veel nieuwe programma’s gestart”, zo stelt contentdirecteur Peter van der Vorst. “Sommige titels scoren beter dan andere. We hebben op dinsdag de mogelijkheid om eerder te beginnen met Verslaafd en De Sleutel, dus daar doen we de kijkers graag een plezier mee.”

Laatste presentatieklus
De nieuwe reeks Verslaafd is het laatste programma dat Peter van der Vorst zelf presenteert. Hij is alleen in de eerste aflevering te zien. Daarna wordt de RTL-directeur opgevolgd door Ewout Genemans.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Show.nl. Beeld: ANP

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien