Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Waarom RTL per direct stopt met het uitzenden van 'Het spijt me'

Toen bekend werd gemaakt dat het programma ‘Het spijt me’ na jaren afwezigheid weer zou terug keren, werd er enthousiast gereageerd. Zéker toen ook nog eens bleek dat Caroline Tensen opnieuw de presentatie op zich zou nemen. Helaas liep het allemaal anders dan verwacht: RTL heeft namelijk laten weten dat ze het programma per direct van de buis halen.

De laatste 2 uitzendingen worden niet meer uitgezonden vanwege teleurstellende kijkcijfers. Mocht je ze tóch nog willen zien, dan kan dit via Videoland.

Advertentie

Andere programma’s
De programma’s ‘Verslaafd’ en ‘De Sleutel’, waarin Beau van Erven Dorens huizen aan daklozen geeft, beginnen nu eerder dan gepland. “We zijn dit najaar met heel veel nieuwe programma’s gestart”, zo stelt contentdirecteur Peter van der Vorst. “Sommige titels scoren beter dan andere. We hebben op dinsdag de mogelijkheid om eerder te beginnen met Verslaafd en De Sleutel, dus daar doen we de kijkers graag een plezier mee.”

Laatste presentatieklus
De nieuwe reeks Verslaafd is het laatste programma dat Peter van der Vorst zelf presenteert. Hij is alleen in de eerste aflevering te zien. Daarna wordt de RTL-directeur opgevolgd door Ewout Genemans.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Show.nl. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien