Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Kijkers houden van Wampie uit 'Ik vertrek' die blíjft doorbikkelen

Meer dan 1,5 miljoen Nederlander zagen gisteren de follow up van Ik vertrekt. Daarin zag je hoe het nu gaat met de familie Peters die vertrok naar Costa Rica, en de familie Scholten die verkaste Frankrijk met Wampie, Hans en de kinderen. Zij krijgen flink wat te verduren. 

Maar kijkers zien Wampie doorzetten. In 2006 vertrekt ze met man Hans en de dan nog jonge kinderen Peer, Mats en Lara vertrokken naar het Franse Casseneuil. Ze kopen een gigantisch landgoed. Hans kwakkelt met zijn gezondheid en dat lijkt hen een mooie locatie om te ‘ontstressen’.

Advertentie

Tegenslagen 
Dat is niet de uitkomst. Hun huis in Nederland blijkt onverkoopbaar, dus Hans ziet zich genoodzaakt om zijn baan in Nederland aan te houden. Jarenlang pendelt hij op en neer en bestiert Wampie in haar eentje hun bedrijf in Frankrijk, inclusief de enorme verbouwing van hun chambres d’hôtes. “Ik werk me helemaal de pleuris, maar er gebeurt tenminste wel wat”, zegt ze daarover.

Nederland
In 2017 krijgt het het hele gezin nóg een klap te verduren. Hans is ongeneeslijk ziek, hij heeft galwegkanker; ze moeten terug naar Nederland. Na zijn overlijden begint Wampie weer een B&B in Lobith in Nederland. In het eerste shot van hoe het nu gaat met de familie, dertien jaar nadat ze vertrokken naar Frankrijk, zie je Wampie meteen gebukt een vloer dweilen. “Goh, ik heb wat gedweild in mijn leven zeg, niet te geloven.” Maar, optimistisch als ze is, vertelt ze terwijl ze de bedden staat te verschonen: “Ik heb er wel weer zin in.”

Doe ons een Wampie.

Wampie for president
Dat dachten de kijkers ook, blijkt uit de vele reacties.

De hele uitzending van Ik vertrek zie je hier.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Zelf lekker weg, maar toch dichtbij blijven? Hotel Eperland ligt in het pittoreske dorp Epen in het Zuid-Limburgse heuvelland. 

3 dagen e-biken in Epen
3 dagen e-biken in Epen
Vanaf € 145,- p.p.
Boek het hier

Bron: AVROTROS. Beeld: Maps.

 

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien