Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Wát een feest: bij deze BN'ers hangt vandaag de vlag uit!

Voor veel kinderen en ouders is het vandaag een spannende dag: eindexamenleerlingen krijgen namelijk te horen of ze geslaagd zijn of niet. Voor een aantal BN’ers kwam het goede nieuws vandaag al vroeg, zij hangen dan ook met trots de vlag uit!

Zo is Wendy van Dijk apetrots op haar zoontje Sem. De presentatrice heeft op Instagram een video geplaatst waarin te zien is hoe Sem de vlag ophangt.

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Trotse Marco
Ook in huize Borsato hangt de vlag uit! Zoon Senna is geslaagd, zo laat de zanger weten via Instagram: “Bam! Geslaagd! Oh wat zijn we trots op onze Senna hard gewerkt vriend nu even feest in huize Borsato… heel heel knap gedaan we zijn trots op je!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

Trotse vader
Ook de dochter van Wolter Kroes kreeg vandaag een telefoontje met goed nieuws. “Wat ben ik ongelofelijk trots op mijn meisje. @soet2002geslaagd!!! Van harte gefeliciteerd lieve schat!”, zo schrijft hij op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door wolter Kroes (@wolter_kroes) op

Van Oranje
Ook onder de Nederlandse royals wordt de champagne ontkurkt: Isabella, de dochter van Bernard van Oranje Nassau en prinses Annette is geslaagd.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Isabella geslaagd 🍾 @isabellavanvollenhoven

Een bericht gedeeld door Bernhard van Oranje (@bernhardvanoranje) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien