Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Wát een plaatje: Kate Middleton gaat voor goudblonde coupe

Als het gaat om haar kapsel en make-up heeft Kate Middleton zich aan allemaal strenge protocollen te houden, maar dat weerhoudt haar er niet van om af en toe voor een andere look te gaan. In een video op Instagram is te zien dat Kate haar donkerbruine lokken heeft verruild voor een prachtige goudblonde coupe.

En eerlijk is eerlijk: het staat haar prachtig!

Advertentie

Trendy Kate Middleton

Het lijkt er sterk op dat Kate langzaam voor een steeds lichtere haarkleur gaat. Ze heeft namelijk jarenlang haar kapsel donkerbruin gehouden, maar de laatste jaren is duidelijk te zien dat ze elke keer een stapje lichter gaat. Kate is overigens helemaal ‘on trend’ met haar kapsel, want goudblond haar behoort tot één van de wintertrends van 2020. Door de manier waarop haar lokken zijn gestyled – in prachtige golvende krullen –  komt haar nieuwe haarkleur nog mooier uit.

Fotowedstrijd

De nieuwe haarkleur is te zien in een video op het Instagram-account @kensingtonroyal, waarin Kate de deelnemers van haar project Hold Still bedankt. Dit is een fotocompetitie met als onderwerp de coronacrisis. Het project is door Kate opgezet omdat ze iedereen de kans wilde geven om zijn of haar verhaal te vertellen over de lockdown.

Dit was de grappige bijnaam van Kate Middleton:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram, Marie Claire. Beeld: Getty

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien