Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Wauw: zó ziet het huis van Arie en Romy Boomsma er aan de binnenkant uit

Arie en Romy Boomsma wonen al een tijdje in Amsterdam met hun zoontje Mozes Wolf en dochtertje Bobby Jo, maar inmiddels is het tijd voor verandering. Het koppel heeft hun woning te koop gezet, wat betekent dat we voor het eerst een kijkje krijgen in hun prachtige huis.

En eerlijk is eerlijk: de foto’s liegen er niet om.

Advertentie

Flink prijskaartje
Zo heeft het pand 4 slaapkamers, een ruime woonkamer, prachtige keuken en een kantoortje. En dit komt natuurlijk ook met een flink prijskaartje, want het koppel vraagt maar liefst 1,15 miljoen euro voor het huis. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de binnenkant, hebben wij hier alvast een voorproefje:

Bekijk hier de rest van de foto’s.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Funda. Beeld: Funda, ANP

Overwin je grote en kleine angsten met de fear setting methode

fear setting methode

Bij belangrijke beslissingen spelen vaak allerlei doemscenario’s door ons hoofd, en dat kan verlammend werken. Want wat als…? Met de fear setting methode durven we, weloverwogen, wél tot actie over te gaan.

Ontslag nemen en voor jezelf beginnen, speechen op een bruiloft, alleen op vakantie gaan, je leidinggevende de waarheid zeggen, autorijden, een echtscheiding aanvragen, solliciteren op een hogere functie, koken voor een grote groep: bijna allemaal hebben we wel een droom, doel of verlangen. Iets wat we graag willen of waarvan we vinden dat we het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien