Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Waylon doet boekje open over gewicht én ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine 

Waylon was woensdagavond te gast bij Ladies Night. En Merel Westrik had een prangende vraag voor de zanger en The voice-coach.

Want eh, wat is er nou gebeurd tussen Lil’ Kleine en Anouk? Waylon gaf eerlijk antwoord.

Advertentie

Flink opstootje
“Dat was wel een dingetje”, reageerde hij op Merels directe vraag. “Klopt het dat er heel ernstig gescholden is?”, vroeg ze vervolgens. Waarop Waylon zei: “Er is wel een flink opstootje geweest.” En moest er iemand tussenbeide komen? “Dat ging als vanzelf.” Ook geeft Waylon aan dat hij niet weet of Lil’ Kleine inmiddels zijn excuses heeft aangeboden aan Anouk.

Afgevallen
Waylon blijft vaag genoeg om zich niet te veel met de zaak te bemoeien. Hij trakteert kijkers wel op wat andere inside information: de zanger is afgevallen. 5 kilo, maar liefst. Blijkbaar is zijn gewicht ook een dingetje. Want “ik ben een lopende jojo“, geeft-ie toe. Goed bezig, Waylon!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik werd vanochtend wakker en toen wist ik het… Ik ga iets met mode en styling doen! @fredvanleer Is zo 2018! #ifeellikeaprincess

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lekker puh! 😛😂

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Ladies Night (Net5). Beeld: ANP 

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien