Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Waylon doet boekje open over gewicht én ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine 

Waylon was woensdagavond te gast bij Ladies Night. En Merel Westrik had een prangende vraag voor de zanger en The voice-coach.

Want eh, wat is er nou gebeurd tussen Lil’ Kleine en Anouk? Waylon gaf eerlijk antwoord.

Advertentie

Flink opstootje
“Dat was wel een dingetje”, reageerde hij op Merels directe vraag. “Klopt het dat er heel ernstig gescholden is?”, vroeg ze vervolgens. Waarop Waylon zei: “Er is wel een flink opstootje geweest.” En moest er iemand tussenbeide komen? “Dat ging als vanzelf.” Ook geeft Waylon aan dat hij niet weet of Lil’ Kleine inmiddels zijn excuses heeft aangeboden aan Anouk.

Afgevallen
Waylon blijft vaag genoeg om zich niet te veel met de zaak te bemoeien. Hij trakteert kijkers wel op wat andere inside information: de zanger is afgevallen. 5 kilo, maar liefst. Blijkbaar is zijn gewicht ook een dingetje. Want “ik ben een lopende jojo“, geeft-ie toe. Goed bezig, Waylon!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik werd vanochtend wakker en toen wist ik het… Ik ga iets met mode en styling doen! @fredvanleer Is zo 2018! #ifeellikeaprincess

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lekker puh! 😛😂

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Ladies Night (Net5). Beeld: ANP 

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien