Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Waylon is bang dat dít het geslacht van het kindje wordt

Waylon lijkt al zeker te zijn wat het geslacht van de baby wordt.

“Ik ben al bang dat het een meisje gaat worden”, zegt Waylon tijdens de ochtendshow bij Frank Dane op 538. “We weten nog niet wat het gaat worden, maar mensen toch…”

Advertentie

Gesprekken
Tijdens het openhartige interview met Radio 538 legt Waylon ook uit waarom hij ‘vreest’ dat het een meisje wordt. “Ik heb een zoon van 16 en daar heb ik gesprekken mee waarvan ik achteraf denk: ik denk niet dat ik die ooit met mijn meisje ga hebben.” Wat écht het geslacht wordt, weet het stel nog niet. Dat wachten ze af tot de bevalling.

Enthousiast
Natuurlijk is hij nog steeds erg opgetogen over de komst van het kleintje. “Ben je enthousiast? Ben je zenuwachtig?”, werd hem gevraagd. “Enthousiast wel, maar absoluut niet zenuwachtig. Ik laat het gewoon lekker aan Bibi over. Het gaat supergoed met haar.”

Misselijk
Maar dat is niet de hele zwangerschap zo geweest. “De eerste achttien weken waren een soort van hel”, laat de vader weten. “We zijn toen een paar keer in het ziekenhuis geweest omdat ze gewoon niets kon binnenhouden. Het was niet alleen ochtendmisselijkheid, maar gewoon de hele dag door. En het is bizar hoe dat gaat, maar we waren op de 18 weken en de misselijkheid was van de ene op de andere dag over.”

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien