Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Waylon en dochtertje Teddy showen schattige 'circusact'

Teddy, het dochtertje van Waylon en Bibi Breijman, is pas een halfjaar oud maar kan al heel wat kunstjes. Dat laat Waylon maar al te graag zien.

“Bij Eten op Rolletjes in Hilversum doen wij onze acrobatenact! Komt dat zien…”, schrijft de trotse papa bij de zoete video.

Advertentie

Onder de indruk
In het filmpje zit de 6 maanden oude Teddy op 1 hand bij papa. Ze weet haar evenwicht goed te bewaren en dat is knap voor zo’n klein meisje. Ook Bibi is erg onder de indruk van de ‘circusact’. “Jaaa, Ted. Schatje! Kunnen jullie hier in het circus gaan werken?”, vraagt Bibi enthousiast aan het duo.

Dylan
De opvallende kijkers spotten ook nog iemand anders in het filmpje: Dylan, de zoon van Waylon uit een vorige relatie. De twee mannen hebben door de drugsverslaving van Waylon een lange tijd geen contact gehad, maar gelukkig zien ze elkaar de laatste maanden weer wat vaker. Zo is hij er nu bijvoorbeeld ook bij en dat is zijn volgers niet ontgaan. “Zo lief hoe Dylan naar haar kijkt”, klinkt het onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@etenoprolletjes Hilversum doen wij onze acrobatenact! Komt dat zien… #bassieenadriaan

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Speel hier de snackpuzzel van zondag 23 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Zin in een puzzel? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel van zondag 23 februari – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien