Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Waylon maakt babynieuws bekend met heel bijzondere 'echo'

Maandag maakte vlogger Bibi Breijman, de vriendin van zanger Waylon, via Instagram bekend dat het stel in verwachting is van hun eerste kind. Ook Waylon besloot een kiekje te delen en koos een wel heel bijzonder plaatje…

Op de Instagram-pagina van de zanger is een ‘echo’ te zien van een baby met een cowboyhoed. Helemaal Waylon dus! Bij de foto schrijft hij ‘over the moon’ te zijn met het babynieuws.

Advertentie

 

Overspannen
Fans reageren razend enthousiast én steken hem en zijn vriendin een hart onder de riem. Vlogger Bibi had namelijk al een aantal maanden geen video’s meer geplaatst omdat ze overspannen was. De video met het babynieuws is de eerste in lange tijd, maar Bibi geeft aan dat ze bezig is met het bewerken van nieuwe filmpjes.

Songfestival
Van 7 tot 12 mei vindt in Lissabon het Songfestival plaats, waar Waylon het liedje Outlaw zal zingen. De zanger en zijn vriendin zijn al in Portugal aangekomen en hebben het traditionele ‘uitzwaaimoment’ dus even gelaten voor wat het was.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP 

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien