Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Waylon vertelt openhartig over bevalling en eerste week met dochter Teddy

Op 24 november zijn Waylon en Bibi ouders geworden van dochtertje Teddy. Het meisje is bijna een week oud en mag nu al mee naar de concerten van papa.

Vorige week deelden Waylon en Bibi het babynieuws op Instagram. “Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd op 24-11-2018 met de geboorte van onze dochter Teddy Bijkerk”, schreef Waylon bij een foto van Bibi en zijn dochter.

Advertentie

Backstage
Dit weekend staat Waylon in Ahoy met zijn Top 1000-show en hij neemt zijn vriendin Bibi en hun zes dagen oude baby Teddy mee. Bibi en Teddy mogen bij de shows niet ontbreken, vindt Waylon. “Alles is geregeld, ze krijgen een mooie ruimte backstage.”

Het kindje werd zaterdag geboren. “We zijn nu een weekje een gezin. We hebben veel met elkaar geknuffeld”, vertelt de 38-jarige vader over de kraamtijd thuis.

Wens
“Dit was mijn grote wens, onze grote wens. Ik wilde dit een aantal jaren. Bibi en Teddy zijn mijn basis. Dit is alles waar ik van gedroomd heb. Mensen vragen me weleens naar mijn ambities. Ja, grote concerten geven en wereldberoemd worden. Maar om een kindje op te voeden, moet ik nu een ander talent aanboren. Wie ben je en wat heb je te geven aan iemand? Die verantwoordelijkheid gaan we samen aan.”

Rijkdom
Het gaat heel goed met Teddy en Bibi en ook de bevalling ging naar wens, vertelt Waylon. “Teddy biedt ons een rijkdom waar we alleen maar van konden dromen. De bevalling is goed gegaan, zonder complicaties. Eigenlijk zoals je zou willen dat het zou gaan.”

Week te vroeg
Tot opluchting van Waylon werd Teddy een week voor de uitgerekende datum geboren, waardoor haar komst niet samenviel met de concertreeks. “Gelukkig kwam de baby een weekje vroeger, zodat ik daar in de aanloop naar de Ahoy-concerten totaal geen stress over had. Een baby kun je niet plannen en deze Top 1000-concerten had ik al een jaar geleden aangekondigd. We zeiden tegen elkaar: we zien wel wat het wordt. Als het zo is, is het zo.”

Podium
Bibi stond tijdens de vorige editie nog op het podium met Waylon. De vonk was toen net tussen hen overgeslagen. Ze leerden elkaar kennen in 2017 tijdens het tweede seizoen van It Takes 2.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het Lied van de Ooievaar Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe, je bent er nog maar net. Retteketet !  Ratatata ! Het leven gaat beginnen loop je neus maar achterna. Er wordt van je gehouden, daar kan je van op aan. En er is niemand kwaad op jou, want tja…je hebt nog niks gedaan. Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe je bent er nog maar net. En ik heb maar 1 advies dus kleine nieuwe opgelet: Da’s Ratata en Retteketet ! Harrie Jekkers Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd op 24-11-2018 met de geboorte van onze dochter Teddy Bijkerk. Wij zijn de aankomende periode moeilijk te bereiken en vragen uw respect (media) Laat ons van dit geluk genieten… Aan alle lieve mensen van het Bronovo ziekenhuis Den Haag, in het bijzonder Nicole, voor hun kunde en liefde! Het was magisch✨ @bibibreijman Jij bent magie! Ik hou van jou @dylanjonguh Jij bent de liefste grote broer die ze zich kan wensen. We zijn samen nu en dat is wat telt. Ik heb veel meer dan ik ooit had kunnen dromen maar dat mogen ze me allemaal afnemen. Dit is mijn geluk, Ik ben hun en zij zijn mij. Ik ga me uit m’n naad genieten! #TLC #TeddyLovesCompany

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron en beeld: ANP.

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien