Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Waylon deelt in preview 'The Voice of Holland' al een sneer uit naar Lil' Kleine

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van The Voice of Holland van start. Het wordt het eerste seizoen met Lil’ Kleine als coach. En dáár hebben de andere coaches wel wat over te zeggen.

Al vanaf het moment dat bekend werd dat rapper Lil’ Kleine de nieuwe coach in The Voice of Holland is, zijn er eigenlijk twee kampen. Aan de ene kant de groep mensen die het wel ziet zitten dat de rapper het team komt versterken en aan de andere een groep die het verschrikkelijk vindt dat hij op een van de rode stoelen zit dit seizoen. Niet alleen de kijkers van het programma hebben iets over de nieuwe coach te zeggen, de andere drie coaches ook.

Advertentie

Bakvissen
In een promofilmpje van het nieuwe seizoen geven de andere coaches antwoord op de vraag wat er staat te gebeuren met Lil’ Kleine als coach. “Hoe dat afloopt, wil iedereen weten”, zegt Ali B daarover. “Iedereen is in één keer op scherp”, zegt Waylon. Daarop volgt meteen een sneer: “Wie voor hem gaan kiezen? Bakvissen”. De strijd is dus duidelijk losgebarsten. Zelf zegt Lil’ Kleine: “Waarom ga ik The Voice of Holland doen? Omdat ik het een stukje erkenning vind. Het bevestigt dat je een groot artiest bent.” Wij zijn zeer benieuwd hoe dit uit gaat pakken.

 

Het hele fragment zien? Dat vind je hier.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTLBoulevard.nl. Beeld: ANP

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien