Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Waylon heeft al een zoon en zó ziet de 15-jarige jongen eruit

Deze week maakte Waylon en zijn vriendin Bibi Breijman groot nieuws bekend: ze verwachten hun eerste kindje. Voor Waylon is het niet zijn eerste kind, hij heeft al een zoon uit een eerdere relatie.

Waylon (38) werd bijna zestien jaar geleden voor het eerst vader van zoon Dylan. De twee hebben lang geen contact gehad door de drugsverslaving van de zanger. Eerder vertelde hij al in een interview dat hij daar veel spijt van heeft: “Gelukkig ben ik tot inkeer gekomen en kon mijn zoon mij vergeven. Dat vind ik zo mooi van hem”, zei hij toen. Dylan wordt dit jaar al 16 jaar en sinds een aantal maanden hebben de twee weer contact.

Advertentie

Happy birthday big boy! #dylan #14 ♥️

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Grazia.nl. Beeld: ANP.

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien