Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Waylon heeft al een zoon en zó ziet de 15-jarige jongen eruit

Deze week maakte Waylon en zijn vriendin Bibi Breijman groot nieuws bekend: ze verwachten hun eerste kindje. Voor Waylon is het niet zijn eerste kind, hij heeft al een zoon uit een eerdere relatie.

Waylon (38) werd bijna zestien jaar geleden voor het eerst vader van zoon Dylan. De twee hebben lang geen contact gehad door de drugsverslaving van de zanger. Eerder vertelde hij al in een interview dat hij daar veel spijt van heeft: “Gelukkig ben ik tot inkeer gekomen en kon mijn zoon mij vergeven. Dat vind ik zo mooi van hem”, zei hij toen. Dylan wordt dit jaar al 16 jaar en sinds een aantal maanden hebben de twee weer contact.

Advertentie

Happy birthday big boy! #dylan #14 ♥️

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Grazia.nl. Beeld: ANP.

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien