Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Weekje weg met vriendinnen? Zo heeft niemand een excuus

Een van de goede voornemens voor het nieuwe jaar is steevast: meer tijd met vrienden doorbrengen. Om er aan het eind van het jaar achter te komen dat het wéér niet gelukt is. De oplossing? Boek nu alvast een weekje weg met je vriendinnen.

Startpagina.nl zet de voordelen op een rij:

Advertentie

Afspraak is afspraak
Iedereen heeft een druk leven. Ga je voor een weekje zon met vriendinnen, dan is het belangrijk om de agenda’s vroeg naast elkaar te leggen en die reis snel te boeken. Zo kun je in alle rust een vakantie uitzoeken die aan ieders wensen voldoet. En het mooiste is: niemand heeft een excuus om af te zeggen. Het is immers al maanden van tevoren geregeld. Afspraak is afspraak!

Langer voorpret
Zie je jullie al zitten, met een wijntje op het terras of een cocktail op het strand? Flanerend langs de boulevard in het licht van de ondergaande zon? Waar ga je heen? Welke outfits moet je mee? De voorpret samen is een groot deel van het vakantieplezier. Die begint al bij het kiezen van de bestemming en duurt dus extra lang als je er vroeg bij bent. Zo kom je de koude winter wel door!

Geld overhouden
Wie ver vooruit boekt, kan profiteren van flinke vroegboekkorting. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat het ideale moment om je vakantie te boeken ongeveer 140 dagen voor vertrek is. Zou je dus nu bijvoorbeeld via Startpagina.nl een mooie reis tegenkomen, dan zou je in mei voor een scherpe prijs op vakantie kunnen.

De keuze is reuze
Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans is dat de mooiste accommodaties op jullie droombestemming nog beschikbaar zijn. Zo wordt die vriendinnenweek helemaal perfect. En dat moet ook, want zó vaak heb je niet van deze quality time samen.

Goede voorbereiding
Het is een cliché maar wel waar; een goede voorbereiding is het halve werk. Als je precies weet waar je heen gaat (en wanneer!) kun je je in alle rust voorbereiden. En je hoeft niet lastminute nog te shoppen voor een zonnehoed en slippers, of een mooie sarong. Dus, waar wacht je nog op: neem het initiatief voor een onvergetelijk weekend met je vriendinnen. Is in elk geval één van je goede voornemens uitgekomen!

Genoeg redenen om vroeg te boeken. Gaan jullie voor een ontspannende all-inclusive of kies je voor een avontuurlijke safari? Op Startpagina.nl vind je het allemaal

Ga bijvoorbeeld gezellig een weekendje naar Antwerpen:

3-daags Logies ontbijt arrangement in Antwerpen
3-daags Logies ontbijt arrangement in Antwerpen
84,50
Boek nu

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien