Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Déze weervrouw is niet langer te zien op televisie om bijzondere reden

Weervrouw Jennifer Faber was vanmiddag voor het laatst bij RTL te zien. Jennifer emigreert voor de liefde naar Nieuw-Zeeland.

Eerder dit jaar kwam Jennifer een oude jeugdliefde die tegenwoordig in Nieuw-Zeeland woont tegen tijdens zijn vakantie in Europa. De vlam sloeg over. Al na een paar dagen besloot Faber haar baan op te zeggen en te verhuizen naar de andere kant van de wereld. Ook hebben de twee al trouwplannen. Vandaag was Jennifer voor het laatst te zien bij het RTL Nieuws, waar ze sinds januari 2014 het weer presenteert.

Advertentie

Weer
“Wel gek om alles achter te laten”, erkent de 37-jarige weervrouw. “De mensen bij RTL, de dynamiek, de sfeer.” Ze gaat Nederland missen, maar het Nederlandse weer niet, vertelt ze. “Het weer in Wellington, waar ik ga wonen, is net zo afwisselend als in Nederland. Het is wel milder, maar er is meer wind. Je kunt het vergelijken met Rome: die stad ligt 40 graden noorderbreedte, Wellington, 40 graden zuiderbreedte.”

Helga van Leur
Faber is de tweede weervrouw in korte tijd die RTL verlaat. Eerder nam Helga van Leur na twintig jaar afscheid van de zender om meer tijd te gaan besteden aan onderzoek naar klimaatveranderingen.

Love @armedangels #duurzame #fashion

Een bericht gedeeld door Jennifer Faber (@jenniferfaber) op

#impressies #ijsland

Een bericht gedeeld door Jennifer Faber (@jenniferfaber) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron en beeld: ANP.

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien