Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Zie jij gelijk welk wereldberoemd meisje dít is?

Iedereen kent haar. Jij, ook jij hebt van haar naam gehoord. En je weet hoe ze er nu uitziet. Toch is het even drie keer kijken, naar deze jeugdfoto.

Want wie zien we nou toch?

Advertentie

Het is niemand minder dan Britse royal Meghan Markle. Op de foto uit de oude doos lijkt ze bijzonder veel op haar moeder. Ze is op het moment van de foto 12 jaar oud – nu is Meghan 37 jaar. Momenteel genieten Meghan en Harry van een vakantie. In augustus hebben de Britse royals vaak weinig officiële verplichtingen op het programma staan, zodat ze meer tijd voor zichzelf hebben.

Zó ziet de hertogin van Sussex er nu uit:

Meghan en haar moeder, Doria, op haar trouwdag:

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Bron & Beeld: Twitter

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien