Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Kijkers 'De wereld rond met 80-jarigen' ontroerd door bijzondere ontmoeting van Aly

Je bent nooit te oud om op wereldreis te gaan. Dat is het motto van het programma De wereld rond met 80-jarigen. Dit seizoen neemt Dennis 8 hoogbejaarden mee op reis naar onder andere: Cambodja.

Onvergetelijke reis
Het is de derde keer dat Dennis van der Geest samen met 8 hoogbejaarden op wereldreis gaat. De 4 mannen en 4 vrouwen hebben allemaal hun eigen droom. Alleen kunnen deze dromen alleen in het buitenland in vervulling gaan en dus bezoeken de ouderen in totaal 8 verschillende landen. Van Spanje tot Vietnam en van Canada tot Suriname. Het wordt een onvergetelijke reis en het is mooi om te zien hoe de 8 hoogbejaarden nieuwe vriendschappen sluiten.

Advertentie

Ultieme droom
Vorige week was de groep nog in Spanje, maar in de tweede aflevering reizen de bejaarden af naar Cambodja. Hier zal de ultieme droom van Aly in vervulling gaan. Zij zou namelijk dolgraag oog in oog staan met een olifant. Maar dat is uiteraard niet het enige waarvoor ze in Cambodja zijn. Tijdens een bezoek aan de killingfields is iedereen zwaar onder de indruk van deze plek en de afschuwelijke geschiedenis.

Tranen
De ontmoeting tussen Aly en de olifant Lucky vinden de kijkers heel bijzonder. Op social media laten zij weten dat ze het mooi vinden om te zien hoe emotioneel de hoogbejaarde vrouw daarvan wordt. De tranen rollen over haar wangen en dat ontroert de kijkers. “Zo geweldig hoeveel zij van die beesten houdt en hoe blij ze is er eentje te ontmoeten. Wat is het haar gegund” en “Ik krijg altijd tranen in m’n ogen als ik die oudjes zie huilen”, schrijven kijkers op Twitter.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: SBS 6, Twitter. Beeld: Talpa

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien