Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Wesley en Yolanthe krijgen flinke financiële tegenvaller voor hun kiezen

Het zit Wesley en Yolanthe niet bepaald mee dit jaar. Na de problemen rondom hun huwelijk is het koppel nu ook nog eens veroordeeld tot het betalen van een forse schadevergoeding.

Na ruim vijf jaar juridisch getouwtrek heeft het gerechtshof in Arnhem woensdag bepaald dat het koppel een bouwondernemer alsnog moet betalen.

Advertentie

Fiks bedrag
De uitspraak gaat Wesley en Yolanthe flink wat geld kosten. Bouwondernemer Jeroen Nuijten heeft namelijk recht op 124.000 euro schadevergoeding voor de gemaakte kosten voor hun villa op Ibiza, de gemaakte proceskosten én een rente. Echt gunstig is de timing niet, aangezien de twee momenteel in een relatiecrisis verkeren.

Plannen voor villa
Het juridisch gevecht tussen de bouwondernemer en het glamourkoppel gaat terug tot 2013, toen er plannen werden gemaakt voor een villa in Ibiza. In 2014 kreeg Jeroen echter plotseling te horen dat het project niet doorging. Hoewel er lange tijd een discussie was of er een overeenkomst was, hebben rechters nu bepaald dat die er wel degelijk was.

Kwestie van respect
Voor Jeroen komt de uitspraak dan ook als een grote opluchting. “Het ging ons niet om geld, maar om het feit dat we destijds respectloos aan de kant zijn geschoven.” zo vertelt hij aan RTL Boulevard. “Ik ben heel opgelucht. Respectloos behandeld worden is niet prettig. Het is een langslepende kwestie geweest en ze hebben er veel aan gedaan om het te vertragen. Daarom is het fijn dat het recht nu gesproken heeft.”

Verdere stappen?
De advocaat van het koppel en het management van Yolanthe laat aan RTL Boulevard weten nog niet te weten of ze het hierbij laten of verdere stappen gaan ondernemen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien