Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

'WIDM'-finalist Nikkie de Jager deelt videoboodschap aan de Mol: "Ik heb je door"

Nikkie de Jager staat samen met Tygo Gernandt en Jeroen Kijk in de Vegte in de spannende finale van het jubileumseizoen van Wie is de Mol. Woensdag deelt de bekende make-up goeroe een video, waarin ze een duidelijke boodschap voor de Mol heeft. “Ik heb je door”, aldus Nikkie.

De 26-jarige Nikki maakt duidelijk dat ze niet met zich laat sollen.

Advertentie

Wie is de Mol?

Het duurt niet lang meer en Molloten zullen eindelijk weten wie dit jubileumseizoen de boel gesaboteerd heeft. Wie zal dit jaar de verliezer, de winnaar én natuurlijk de Mol zijn? De door fans ontrafelde hint deed eerder vermoeden dat het Nikkie de Jager is, maar in de zojuist online verschenen videoboodschap spreekt juist zíj de Mol toe. De video verscheen woensdagmiddag op het Instagramaccunt van Wie is de Mol?, en laat het hoofd van fans op hol slaan.

‘Lieveling van de groep’

“Dag lieve Mol”, begint Nikkie de Jager in de video. “Ik wil dat jij weet dat ik dit seizoen geen enkele afleiding heb. Ik zal er alles aan doen om het je zo moeilijk mogelijk te maken. Of heb ik je al door zonder dat jij het door hebt? Dit blonde make-up meisje ziet alles. Succes, je zult het nodig hebben! En ik? Ik ga de lieveling van de groep worden”, besluit de WIDM-finalist haar boodschap.

De finale van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? wordt uitgezonden op zaterdag 24 oktober om 20.30 uur.

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien