Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Waarom kijkers massaal WIDM-deelnemer Miljuschka Witzenhausen verdenken

De eerst aflevering van Wie is de Mol? vond zaterdagavond na lang wachten dan eindelijk plaats. En terwijl het programma pas net begonnen is, verdenken kijkers WIDM-deelnemer Miljuschka Witzenhausen nú al. Er zou namelijk een overduidelijke hint richting haar naam gegeven zijn…

Heb je de aflevering nog niet gezien? Pas dan op, want dit artikel bevat spoilers…

Advertentie

Eerste aflevering

In de eerste spannende aflevering introduceerden de 9 kandidaten en de mol zich. Ze moesten traditiegetrouw zorgen om zoveel mogelijk geld te verdienen voor in de pot, door middel van het doen van allerlei opdrachten. Maar, zoals vaak het geval is tijdens WIDM, kwam er maar bar weinig geld binnen.

De Mol

Volgens kijkers komt dat omdat de Mol gelijk actief was. En die Mol is volgens kijkers niemand minder dan televisiechef Miljuschka Witzenhausen. De reden? De titel van aflevering 1 was afgeschermd. Maar toen Miljuschka haar test maakte, werd haar scherm tijdens een shot duidelijk afgeschermd door een weerspiegeling.

Uitdaging

Aan RTL Boulevard vertelde de presentatrice eerder over haar deelname aan het programma: “Ik ben niet zo’n spelletjesmens en ook niet fan van grote groepen, dus ik vond het echt één grote uitdaging. Het was zó indrukwekkend en absoluut super leuk”, aldus Miljuschka.

Afvaller

Het blijft speculeren, want het is natuurlijk nog wel erg vroeg om echte verdenkingen te kunnen doen. Wat we wél zeker weten, is dat WIDM-deelnemer Anita Witzier de eerste afvaller van het seizoen is. Zij maakte de test het minst goed en moest het programma dus verlaten.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Shownieuws. Beeld: AVROTROS

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien