Heerlijk ontspannen: Wellness tickets nu voor 15,95

Zoek binnen:

Wie is de Mol? maakt bekend wie de echte kandidaten zijn

Vanochtend lekte er een muurschildering uit waar de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? op te zien zijn. De namen van de kandidaten werden meteen verspreid, maar blijken toch niet helemaal te kloppen.

Een oplettende kijker kwam de muurschildering van Wie is de Mol? tegen in Colombia en deelde meteen een foto op social media. Een aantal gezichten waren duidelijk te herkennen op de schildering, maar een aantal namen blijken ook ten onrechte genoemd te zijn. Zo werden radio-dj Stefan Stasse en rapper Lil Kleine genoemd, maar zij behoren niet tot de deelnemers. In plaats van deze heren doen presentator Jamie Trenité en zanger Nielson wél mee aan het programma. Ook presentatrice Evi Hanssen is een van de deelnemers.

Advertentie

Kandidaten
Alle kandidaten van dit seizoen zijn nu dus bekend. Een van deze deelnemers is dit seizoen de mol: presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mullingen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen of YouTuber Nikkie de Jager.


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTLBoulevard.nl. Beeld: AVRO-TROS.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien