Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

'Wie is de mol?'-kijkers in shock door deze bizarre wending

Zaterdagavond vond de halve finale – uh – finale van het jubileumseizoen van Wie is de mol? plaats. En de kijkers zijn totaal verbijsterd door de bizarre aflevering met een wel heel bijzonder einde. 

Let op: dit artikel kan spoilers over de aflevering bevatten.

Advertentie

Executie

In de halve finale van Wie is de mol? mochten Jeroen, Peggy, Nikkie en Tygo het nog één keer tegen elkaar opnemen, voordat de finale plaats zou vinden. Maar tot ieders verbazing gebeurde dat eerder dan verwacht. Na slechts één spel vond de executie al plaats en Peggy moest het spel verlaten.

Dé wending

Is de aflevering nu af? Zitten we nu al in de finale? Heel Nederland zat vol verwarring naar de televisie te staren na de plotselinge executie. Zeker toen bleek dat ineens de finale al was begonnen. Maar de meest bizarre wending moest nog plaatsvinden.

Verwarrende woorden

Aan het einde van de aflevering, gebeurt er namelijk iets heel vreemds. Tygo, Nikkie en Jeroen staan, na het maken van hun finaletest, op een rij tegenover Rik van de Westelaken. Hij neemt nog eens door wie wie verdenkt en benoemt een paar verdachte acties. En dan spreekt hij misschien wel de meest verwarrende woorden van het seizoen uit. “Nikkie, jij bent niet de verliezer. Jeroen, jij bent niet de winnaar. En Tygo, jij bent niet de mol.”

Speculeren

De gedachten van alle kijkers sloegen op dat moment op hol. Betekent dit dan dat de mol bekend is? Kunnen we nu uitvogelen hoe alles in elkaar zit? En wat betekent het dat we nu weten dat Tygo níet de mol is? Verwarring alom. Op Twitter speculeren de kijkers er een eind op los. Nog één week. Dan zullen we zeker weten hoe het zit.

 

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Twitter. Beeld: Avrotros.

Lees meer

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien