Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Dít wijzigde aan Meghan Markles wikipedia-pagina vóór haar relatie met Harry bekend werd

De Wikipedia-pagina van Meghan Markle werd flink onder handen genomen voordat haar relatie met prins Harry bekend werd. De pagina kreeg zo gezegd een ‘royal-proofsausje’.

In november 2016 traden Meghan en Harry naar buiten als koppel. Eerst werd in oktober op de Wikipedia-pagina verwijderd dat Meghan mee deed aan de Amerikaanse tv-spelshow Deal or No Deal. Daarna werden de titels ‘fashion model’ en ‘commercieel model’ weggehaald.  In plaats daarvan staat er nu dat ze een ‘activist en humanitair persoon’ is. “Markle is actief betrokken bij de sociaal-politieke arena. Ze werkte ook samen met The United Nations Women, waar ze als voorvechter in september 2014 op het hoofdkantoor van de VN de HeforShe Gender Equality Campaign presenteerde”, klinkt het nu.

Advertentie

PR-bedrijf

The Telegraph laat weten dat het IP-adres die deze wijzigingen heeft gemaakt is gekoppeld aan een PR-bedrijf in Los Angeles. Het PR-bedrijf heeft overigens geen bekende banden met Meghan. Bovendien doet de roddel de ronde dat kennissen de veranderingen hebben doorgevoerd. Zij wisten dat de koninklijke romance op het punt stond openbaar te worden. De vertegenwoordigers van de voormalig actrice hebben nog geen reactie gegeven.

Zoveel make-up gebruikt Meghan Markle:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: ELLE, Pagesix. Beeld: Brunopress.

Lees meer

Leona Philippo spreekt voor één keer over haar geaardheid: “Als bij donderslag wist ik: het komt door háár” 

Leona

LHBTI... Dit zijn geen letters, maar dit gaat over mensen. En over houden van wie we willen. Daarom vertelt de biseksuele Leona Philippo haar verhaal. “Hoe meer openheid ik geef, hoe dichter bij we bij acceptatie komen.”

Leona Philippo (41) is singer-songwriter, actrice en motivational speaker. Met haar ex-vrouw kreeg ze Manuel (9). Zoon Tymon (2) kreeg ze alleen. Voor één keer spreekt ze publiekelijk over haar geaardheid.

“Ik ben helemaal niet bezig met mijn geaardheid, nooit geweest ook. Als er in interviews naar wordt gevraagd, ga ik er zelfs liever n

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien