Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Oma Willeke Alberti reageert op babynieuws Johnny

Woensdagmiddag maakten Johnny de Mol en zijn vrouw Anouk groot nieuws bekend: ze zijn in verwachting van hun tweede kindje. Niet alleen zij, maar ook oma Willeke Alberti is natuurlijke apetrots.

Met een kindertekening van het dochtertje van Anouk maakte het stel bekend dat ze hun tweede kindje verwachten. Johnny sloot dat bericht af met”#trots” en trots is ook oma Willeke Alberti.

Advertentie

Giga groot cadeau
“Ja, ik word weer oma. Het is superleuk, het is fantastisch. Ik heb het al een maandje moeten geheimhouden. Het is een giga groot cadeau”, zegt Willeke Alberti in een reactie tegen RTL Boulevard. Wanneer Anouk is uitgerekend is niet bekend, maar Willeke lijkt er in haar reactie op te hinten dat ze nu een paar maanden zwanger is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kiki kan niet wachten …… en wij natuurlijk ook niet ❤️👶 #babyontheway #happy #wordweerpapa #trots 🙏

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTLBoulevard. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien